пʼятницю, 7 лютого 2020 р.

Колосок-2020





Шановні колеги! 

        
На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 29.12.2011 р. № 1561 „Про затвердження Положення про Міжнародний інтерактивний природничий конкурс „КОЛОСОК”, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 23 січня 2012 року за № 86/20399, відповідно до перспективного плану роботи Міністерства освіти і науки на 2020 рік щодо розвитку природничо-математичної освіти та STEM-освіти зокрема, з метою формування зацікавленості учнівської молоді до природничо-математичних наук, пошуку, підтримки талановитих школярів і популяризації природничих знань 28 листопада 2019 року проведено перший етап Міжнародного природничого інтерактивного учнівського конкурсу КОЛОСОК для учнів 1–11 класів закладів загальної середньої освіти.
У конкурсі взяли участь понад 292,6 тис. школярів закладів загальної середньої освіти. З них понад15тис.-учні Хмельниччини .
Для шкіл, які взяли участь у конкурсі, здійснено передплату науково-популярного природничого журналу КОЛОСОК і науково-популярної тематичної природничої газети КОЛОСОЧОК. Усі учасники відзначені сертифікатами та спеціальними призами.
Другий етап конкурсу відбудеться 16 квітня 2020 року. Спеціальні теми цього етапу: „ЖИТИ ЗДОРОВО”, „КУЛІНАРНІ МАНДРИ”, „ХТО ЩО СКАЗАВ”.
Заявки для участі  розміщено на сайті організаторів конкурсу та на блозі для вчителів біології ХОІППО:               http://prirodahm.blogspot.com/
Рекомендації та питання щодо підготовки до конкурсу розміщено на сайті:
Просимо сприяти поширенню інформації про конкурс серед школярів, батьків і громадськості.!

Немає коментарів:

Дописати коментар