понеділок, 17 лютого 2020 р.

Панацея молода-2020


                 Шановні колеги!

Відповідно до листа  Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України від 03.01.2020 р. № 22.1/10-11  інформуємо про проведення  Національним фармацевтичним університетом спільно з Творчим об'єднанням «Соняшник»  ІІІ конкурсу для обдарованої молоді та юнацтва «Панацея молода».
  Термін подачі наукової розробки на Нагороду-до 
20 березня 2020 року.
Конкурс проводиться у два етапи:
заочний (з 21 березня до 1 квітня 2020 року);  
 очний     (10-12 квітня 2020 року).
На заочному етапі за результатами наукової експертизи здійснюється відбір наукових розробок для участі  в очному етапі конкурсу. На очному етапі передбачено усну доповідь конкурсанта. Очний етап проводиться на базі  Національного фармацевтичного університету (м.Харків) за рахунок сторони, що приймає.
Детально з умовами та порядком реєстрації на участь у конкурсі можна ознайомитись на сайті гри «Геліантус» у розділі «Нагорода «Панацея молода» та на сторінці "Олімпіади" у папці "Панацея молода-2020". 
 Зазначаємо, що участь у конкурсі здійснюється на добровільних засадах.
Однак, минулий навчальний рік показав, що наші учні показують гарні результати у конкурсі.
Соколовський Валентин, учень  Хмельницького навчально-виховного комплексу №4, став  переможцем (І місце) ІІ Всеукраїнського конкурсу «Панацея молода» у номінації «Здоровя людини». (Керівник проекту-  Віркун Валерій Олексійович, вчитель біології   Хмельницького навчально-виховного комплексу №4, вчитель-методист).
 Просимо поширити інформацію серед учителів та учнів. 
Запрошуємо Вас та Ваших школярів до участі у конкурсі!!!!


1 коментар:

  1. According to Stanford Medical, It's really the SINGLE reason women in this country get to live 10 years longer and weigh 42 lbs lighter than we do.

    (Just so you know, it is not related to genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING related to "how" they eat.)

    BTW, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

    TAP on this link to find out if this brief quiz can help you release your true weight loss possibility

    ВідповістиВидалити