четвер, 6 лютого 2020 р.

Сучасні навчальні ресурси в освітньому процесі з біології і хімії


 5 лютого 2020 року на базі ХОІППО відбувся обласний семінар-практикум для методистів хімії і біології "Сучасні навчальні ресурси в освітньому процесі з хімії і біології: від предметних до метапредметних та особистісних результатів".
      З вітальним словом до учасників семінару звернувся Попик О.Ф., проректор ОІППО, який наголосив на значимості роботи методистів в умовах модернізації національної освіти.
Про значення сучасних навчальних ресурсів для професійного зростання вчителів йшлося у виступах старшого вчителя біології НВК №10 м.Хмельницького Прозоровської Ю.В. та вчителя-методиста НВК №4 м.Хмельницького Віркуна В.О., автора та співавтора навчальних посібників та програм варіативної складової навчальних планів.
Досвідом роботи щодо значення навчальних ресурсів для особистісних результатів учнів ділився вчитель-методист Хмельницького ліцею ІІ-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради Гусак С.Г.
На звершення семінару учні ліцею Малащук Оксана, Графова Єлизавета та учень ТБЛ м.Хмельницького Шнира Дмитро, переможці Всеукраїнського турніру-2019, показали розіграш одного з турнірних питань.
 Шановні колеги! Матеріали семінару розміщено на сторінці "Методичні рекомендації".
                                                                                                     

  


Немає коментарів:

Дописати коментар