вівторок, 22 лютого 2022 р.

Перше засідання наукової студії для вчителів у 2022 році

 Відповідно до плану роботи ХОІППО 22 лютого 2022 року відбулося перше засідання наукової студії " Сучасна біологія та інноваційні технологіїдля вчителів біології опорних закладів та профільних класів з питань вирощування та трансплантації органів. Про роботу біопринтерів, моделювання цілісних структур, можливості вирощування органів для трансплантації йшла мова під час лекції магістра біології, лауреата премії НАН України для молодих учених і студентів Іваненко О.В.





  





Гостями вебінару стали представники команди бренду "Формула" українського видавництва "Лінгвіст" Богдана Калиновська та Сергій Ільїнський, старший викладач кафедри екології та біологічної освіти Хмельницького національного університету, старший викладач кафедри фізичної культури та валеології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, які представили інноваційну розробку підручника "Пізнаємо природу" для 5 класу.




 Детальніше інформація за  адресою:


https://lib.imzo.gov.ua/vibr-pdruchnikv-5-klas-2021---2022-roki/konkursniy-vdbr/3prirodnicha-osvtnya-galuz/pznamo-prirodu-pdruchnik-ntegrovanogo-kursu-dlya-5-klas-zzso






Немає коментарів:

Дописати коментар