неділю, 13 лютого 2022 р.

В очікуванні нагородження переможців, лауреатів та дипломантів конкурсу "Вчитель року-2022"

 8 лютого 2022 р. завершились випробування у конкурсі "Вчитель року-2022" в номінації "Біологія". До участі в конкурсі надійшло 76 заявок від вчителів біології територіальних громад Хмельниччини. У першому  етапі І (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу«Учитель року – 2022» в номінації «Біологія» взяли участь 56 конкурсантів. 




За результатами контрольної роботи з педагогіки, психології, фаху та практичної роботи до другого етапу, згідно рейтингової таблиці, рекомендовано 12 учасників, які продовжили конкурсні випробування: "Методичний практикум" та "Майстер-клас". Шість  конкурсантів давали уроки в дистанційному форматі на базі НВК №10 м.Хмельницького.

І ось... Перегони закінчено. Нагородження попереду! Життя продовжується!

Шановні вчителі! Розділяю з Вами розчарування, удачу, перемогу!                            Дякую Вам за миттєвості з неймовірною енергією, запалом і прагненням донести своє бачення вивчення біології у школі, продемонструвати володіння сучасними технологіями та інструментами. Ви дивовижні! Ви найкращі! Нехай все вдається! Крокуйте сміливо із своїми учнями у завтрашній день!


Немає коментарів:

Дописати коментар