середу, 24 квітня 2019 р.

Освітня програма "Лелека"


Шановні вчителі!

Освітня програма «Лелека» здійснюється в рамках Програми охорони білого лелеки проекту Ciconia-Ukraina за підтримки Фонду “Ciconia” (Lichtenstein). Координатором програми в Україні є Західноукраїнське  орнітологічне товариство (конт. Наталія Дзюбенко-0676603540).
             Учні Хмельниччини під керівництвом учителів  багато років поспіль ведуть спостереження за лелеками та проводять інвентаризацію гнізд білого лелеки.
За результатами досліджень  (2012-2017рр.)  відзнаку фонду Ciconia, звання «Лелеча школа» та цінні подарунки  отримали учні  Ліщанської ЗОШ І-ІІІ ст. Ізяславського району (вчитель біології Колоднюк Л.В.);  Голосківської ЗОШ І-ІІІ ст. Летичівського району (вчитель біології Новак В.О.); Малинівського НВК Хмельницького району (вчитель біології Мельник В.П.).
 В останні  роки істотно знизилася активність учителів-координаторів учнівських спостережень за білим лелекою в області. Для активізації та організації спостережень за лелекою в області 15-17 листопада 2017 року, за ініціативи Західноукраїнського орнітологічного товариства і природничого факультету, на базі Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка проходив науково-методичний семінар "Інноваційні підходи до екологічної освіти: досвід Освітньої програми "Лелека", у якому брали участь і  вчителі біології області.
 Наразі проводимо реєстрацію (до 15.05.2019) навчальних закладів, де учні є учасникам Освітньої програми «Лелека» за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ3xDlZadXfyFfdUc3FocqYO4j7mRG9OvhBTkUII07JzowCA/viewform?usp=sf_link
 Запрошуємо до участі у Міжнародній Освітній програмі "Лелека"!
Необхідні матеріали знаходяться на сторінці "Література"

Немає коментарів:

Дописати коментар