середу, 27 грудня 2023 р.

Простір для втілення інноваційних ідей


   Городоцький краєзнавчий музей (G-MUSEUM),   «Школа природничого напрямку «Городок» 
(G-school), створені завдяки спільним зусиллям родини меценатів на чолі з уродженцем м. Городок, професором медицини, Президентом Корпорації «Юрія-Фарм» Миколою Івановичем Гуменюком та місцевої влади, стали осередком сучасного науково-інформаційного простору та втіленням інноваційних ідей та технологій у м.Городок.
 Особливо варто в відзначити соціальний проект G-school, що реалізується громадською спілкою «Up to future» за підтримки мецената, професора М. Гуменюка. G-school має сучасну лабораторію, де учні шкіл міста Городок  мають можливість оволодівати навичками прикладної роботи за напрямом природничих наук та свідомо робити вибір майбутньої спеціальності. Також громадською спілкою «Up to future» у партнерстві с G-MUSEUM реалізується соціальний проект G-hub, що має на меті розбудову національної мережі стартап-команд природничого напряму зі студентів та молодих учених вітчизняних вищих навчальних закладів.  
   17 грудня 2023 року на базі G-MUSEUM та G-school відбулося урочисте підписання договорів про співпрацю між Громадською спілкою «UpTOFuture», відділом освіти Городоцької міської ради,  Хмельницьким національним університетом, Львівськиим національним університетом ім. Івана Франка, Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти ім. Анатолія Назаренка.

    У відкритті заходу та з вітальним словом до присутніх звернулась директор Департаменту освіти та науки ОВА Дарія БАСЮК.

  Дякуємо педагогам G-school за професійність та креативність у роботі з школярами. Бажаємо нових творчих ідей!


Немає коментарів:

Дописати коментар