понеділок, 30 січня 2023 р.

ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з біології

              Війна внесла кардинальні зміни  в умови проведення олімпіад. Відповідно до наказу Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної адміністрації "Про проведення ІІІ етапу всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році"  від 19.12.2022 №    № 681-од  ІІІ етап  олімпіади з біології проходив  в один день.  Базою для проведення олімпіади з біології визначено, відповідно до наказу,  Хмельницький національний університет.
Часова модель теоретичного туру, експериментальних завдань та  регіональної практики  була оптимізована.                                                                                                                                                       

В олімпіаді взяли участь 94 школярі Хмельниччини.  Цікаві, сучасні, творчі завдання викликали  позитивні емоції в учасників олімпіади.



       Дякуємо членам журі   (голова журі -Любінська Л.Г., професор кафедри теорії та методики біології Кам'янець-Подільського національного університету, доктор біологічних наук)  за професійність, принциповість та справедливість в оцінюванні  олімпіадних робіт.    

  Особлива подяка компанії Future Hill LTD (директор Ivanenko O.V., London, the UK) за надання інноваційної наукової інформації для розробки завдань олімпіади методичною комісією, науково-методичний, організаційний супровід  та матеріальну  допомогу.     


                             



 Щира подяка викладачам кафедри екології та біологічної освіти Хмельницького національного університету (завідувачка Міронова Н.Г., доктор сільськогосподарських наук, професор) за створення умов для проведення олімпіади, організаційну роботу, доброзичливість та гостинність.

Віримо в майбутнє біологічної науки в Україні! Слава ЗСУ!



Немає коментарів:

Дописати коментар