вівторок, 8 листопада 2022 р.

КОЛОСОК для ЗСУ!

 Шановні друзі!

У лютому 2022 року через віроломний напад росії Оргкомітет призупинив організацію конкурсу „КОЛОСОК-весняний – 2022”.  У квітні  конкурс не відбувся, але сьогодні завдання очікують на шанувальників природи та усіх бажаючих підтримати ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ і наблизити нашу ПЕРЕМОГУ.  

Оргкомітет запрошує учнів 1-11 класів та їхні родини до участі у конкурсі-марафоні  „КОЛОСОК для ЗСУ”.  Цього разу в учасників дві задачі: показати якнайкращий результат у конкурсі і зробити свій внесок на підтримку ЗСУ. Цей  конкурс особливий не лише за призначенням благодійних внесків, але й за унікальним  сертифікатом, тривалістю, форматом та віковою категорією учасників.  

  1. Лише цього разу усі учасники отримають діамантовий сертифікат у номінації „МИ ДОПОМОГЛИ ЗСУ”.
  2. Конкурс відбувається у двох форматах для кожного учасника: он-лайн та оф-лайн.
  3. Учасники, родини або школи самостійно перераховують оргвнесок в фонд „ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ” (ви самостійно вирішуєте на що підуть кошти: Допомога армії” або підтримка роботи самого фонду і яку обрати періодичність  допомоги підписка” або разово” (будьте уважні при оплаті карткою на сайті, у випадку, якщо  Ви оберете підписка” то кошти з Вашої карти списуватимуться щомісяно в автоматичному режимі) )
    Реквізити фонду https://savelife.in.ua/donate/?utm_source=kolosok-dlia-zsu  
  4. Конкурсна подія триватиме з 1 листопада по 15 грудня 2022 р. Тому Оргкомітет назвав цей конкурс марафоном.  
  5. У конкурсі беруть участь учні 1-11 класів та (за бажанням) їхні родини й широке коло знайомих родини.
  6. Оргвнесок становить від 25 грн з учасника. Разом з учасниками можуть донатити родини та знайомі, які бажають взяти участь у конкурсі.

З умовами проведення та етапами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://e-kolosok.org/kolosok-dlia-zsu або   http://kolosok.org.ua/kolosok-dlia-zsu/


Немає коментарів:

Дописати коментар