вівторок, 26 жовтня 2021 р.

Юні лісівники з Хмельниччини вибороли Гран- прі на Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв


 

Володарем ГРАН ПРІ стала команда зразкового учнівського лісництва  «ПЛІЩИНСЬКЕ» з Хмельниччини (Джус Артем, Олексійчук Яна, Рижова Єлизавета; керівник –  Микола ЗВЕДЕНЮК) 

 

19-21 жовтня2021 року у виставковому павільйоні НЕНЦ (Київ)  відбувся фінальний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв, в якому взяли участь юні лісівники із 22 областей України. Хмельниччину представляла команда вихованців зразкового учнівського лісництва «Пліщинське» Пліщинської гімназії та ДП «Шепетівське лісове господарство». 

Наукову роботу  «Лісівничо – біоекологічні особливості форм клена-явора в насадженнях ДП «Шепетівське лісове господарство»» презентувала Олексійчук Яна. Так як це дерево характеризується поліформізмом та високоякісною деревиною, а фенотипічні особливості та механічні властивості вивчено недостатньо – робота викликала інтерес як у членів журі, так і в присутніх. 

У підсумку, зразкове шкільне лісництво "Пліщинське" Пліщинської гімназії та ДП «Шепетівське лісове господарство» здобули Гран-прі.

Вітаємо юних лісівників та їх керівника Зведенюка Миколу Андрійовича із заслуженою перемогою!


Немає коментарів:

Дописати коментар