пʼятницю, 7 травня 2021 р.

Призери Всеукраїнської учнівської олімпіади "Біологія-наука майбутнього!!!

 

У зв'язку з карантинними обмеженнями у 2020/2021 навчальному році не проводились 

ІІІ і ІV етапи Всеукраїнської олімпіади з біології. Однак, навчально-науковий центр 

«Інститут біології та медицини» Київського національного університету імені Тараса Шевченка, спільно з ТОВ «БІОФАРМА ПЛАЗМА» та ТОВ «НВП «ЄНАМІН» ініціювали проведення 

Всеукраїнської учнівської олімпіада «Біологія – наука майбутнього» для учнів 8-11 класів загальноосвітніх  навчальних закладів.

Основними завданнями, що поставили перед собою організатори Олімпіади, є стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, виявлення та розвиток обдарованих учнів, надання їм допомоги у виборі професії, залучення їх до навчання у закладах вищої освіти, реалізація здібностей талановитих учнів, формування творчого покоління молодих науковців та практиків для галузі «Біологія», підвищення інтересу до поглибленого вивчення біології, формування у колах учнівської молоді навичок дослідницької роботи, популяризація досягнень науки, техніки та новітніх технологій.

 Олімпіада проводилась у три тури: І тур – відбірковий (дистанційний), 
ІІ тур – теоретичний (дистанційний), ІІІ тур – практичний (дистанційний). 

Гордимося абсолютною перемогою учня 9 класу Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» Омелянчука Владислава, який здобув диплом І ступеня (вчитель біології- Гудкова Н.П., Заслужений вчитель України)!



Вітаємо ученицю 8 класу Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» Савосік Вікторію, яка отримала диплом ІІІ ступеня (вчитель біології-Гудкова Н.П.,Заслужений вчитель України)!


 


 Особливі вітання учням 11 класу Хмельницького ліцею ІІ-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради Графовій Єлизаветі і Проценку Владиславу, які здобули дипломи ІІІ ступеня (вчитель біології-Гусак С.Г., вчитель-методист). Бажаємо вам, Влад і Ліза, успіху на ЗНО та вступу до бажаних університетів!

Висловлюємо щиру подяку вчителям біології  Надії Петрівні Гудковій та Сергію Григоровичу Гусаку за роботу з обдарованими школярами в умовах дистанційного навчання!

 

2 коментарі: