вівторок, 23 березня 2021 р.

Конкурс "Панацея молода"

 Шановні колеги!

 Відповідно до листа Директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти  Міністерства освіти і науки України №4/387-21 від 17.03.2021 «Про участь у конкурсі « Панацея молода»  інформуємо про проведення  щорічного конкурсу «Панацея молода».

Конкурс започатковано Національним фармацевтичним університетом за сприяння Міністерства освіти і науки України та Творчого обєднання «Соняшник» з метою популяризації науки серед учнів закладів загальної середньої освіти та підтримки талановитої молоді.   

  Термін подачі наукової розробки на конкурс -до 1квітня 2021 року.  

 На здобуття нагороди можуть претендувати учні старших класів загальноосвітніх навчальних закладів. Роботи  на здобуття Ногороди висуваються закладами освіти.

 Процедура проведення Конкурсу має відкритий характер і передбачає визначення переможців два етапи:

        заочний (з 1 березня до 1 квітня 2021 року);

        очний     (з 12 квітня  до 30 квітня 2021 року).

 Заочний етап Конкурсу виявляє головних Претендентів шляхом попереднього конкурсного відбору Експертними радами.  На очному етапі передбачено усну доповідь конкурсанта.

Детально з умовами та порядком реєстрації на участь у конкурсі можна ознайомитись на сайті гри «Геліантус» у розділі «Нагорода «Панацея молода» за посиланням: http://www.helianthus.com.ua/panatseya_moloda_9/

 Участь у конкурсі здійснюється на добровільних засадах.

Просимо долучитися до участі у Конкурсі!

Немає коментарів:

Дописати коментар