середу, 25 квітня 2018 р.

Науково-методична діяльність вчителів

24 квітня 2018 року на базі Дашковецького навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад"  Старосинявського району пройшов  науково-практичний семінар для вчителів біології і хімії  "Науково-методична діяльність вчителів та учнів в умовах інноваційного розвитку освіти".
 З освітнім простором Дашковецького НВК ознайомив учасників семінару директор Горох Юрій Васильович. Фесюк Людмила Іванівна, методист відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради,  акцентувала увагу на підготовці педагогів до ефективної реалізації завдань сучасної шкільної біологічної і хімічної освіти.  
 У практичному модулі  семінару вчитель біології Чукань Наталія Дмитрівна провела майстер-клас "Методики контролю знань з біології в режимі реального часу" з використанням  мобільного додатку PLICKERS. Також вчителі змогли попрактикувати з онлайн-ресурсами LearningApps.org, rebusl.com, мережевим сервісом Padlet.

Вчитель хімії Денисенко Наталія Миколаївна  презентувала роботу учнів 7-11 класів по захисту проектів з хімії у формі учнівської конференції.
На завершення семінару члени ВДС "Екологічна варта" провели тренінг для вчителів "Збережемо планету"(координатор шкільного осередку Чукань Н.Д.).
  Позитивними емоціями, гарними враженнями від роботи закладу, новими ідеями  ділилися вчителі під час круглого столу.
Щиро дякуємо колективу Дашковецького НВК за організацію та проведення семінару !

Немає коментарів:

Дописати коментар