середу, 25 жовтня 2017 р.

Навчаємось разом!



 25 жовтня 2017 року на базі ХОІППО пройшов науково-практичний семінар для методистів природничих дисциплін з теми" Шляхи підвищення ефективності науково-методичної діяльності методиста природничо-математичних дисциплін у сучасних умовах".
 З вітальним словом до учасників семінару звернувся ректор ОІППО Берека В.Є., доктор педагогічних наук, професор.  Віктор Євгенович акцентував увагу на особливостях модернізації методичної роботи в умовах децентралізацї, важливості співпраці всіх учасників освітнього процесу.  У ході семінару методисти ознайомились з мережевими сервісами для проведення різноманітних методичних заходів та дистанційного навчання.

 Методист природничих дисциплін Славутського методичного кабінету Зиза Ольга Степанівна презентувала систему роботи, ділилася   сучасними формами роботи з учителями міста. Методист фізики і математики Старокостянтинівського райметодкабінету Сукманюк Світлана Іванівна розкрила значення ІКТ у роботі методиста та вчителів району. Методичний квест "Мій компетентнісний урок" провела методист географії науково-методичного центру Департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Думанська Галина Володимирівна.

Немає коментарів:

Дописати коментар