вівторок, 1 березня 2022 р.

В умовах війни!

 Шановні колеги! 

Кожен з нас воїн на своєму місці. Однак, слід пам'ятати, що наш фронт- просвітництво!  Для кожного учня, для батьківської громади УЧИТЕЛЬ- приклад! Зважуйте свої дії, слова, поступки! Не давайте підстав для паніки!                                                                                                                            Настав час для організації онлайн-роботи з школярами.  Головне не залишати їх один на один зі своїми страхами та тривогами. Для підтримання психологічного стану дітей просимо, по можливості, організувати онлайн заходи: бесіди, цікаві зустрічі, заняття з метою відволікання дітей від негативної інформації з інтернет ресурсів.   Проектуємо, мандруємо, запускаємо челенджі, знайомимось з науковими відкриттями, проговорюємо сьогоднішні проблеми... Вчимо, нагадуємо про що можна писати в соціальних мережах, про що-не можна! Як поводити себе при повітряних тривогах, про цінність власного здоров'я і життя! Знаходимо себе у волонтерстві, чергуванні, допомозі переселенцям! Спокійно, толерантно, достойно!

У школах навчання припинено, але у всіх, хто зараз має доступ до інтернету та можливість бути в безпечному місці, є потреба відволікатися від новин, знімати напруження, а дітям красиві та цікаві уроки допоможуть перемикати увагу на освітні теми. 

На українському сервері ua.mozaweb.com для зареєстрованих користувачів відкриті усі ресурси без введення кодів активації. Освітяни, діти та батьки можуть відкривати 3D, Цифрові уроки, зображення, відео. Навчальна програма mozaBook до завершення навчального 2021-2022 року — у вільному доступі! 

👉 Тренери 𝗘𝗱𝗣𝗿𝗼 уже готують відеоінструкціı̈ та посібники: https://www.youtube.com/watch?v=RRA7CZGzlJc Реєструйтеся на сайті та отримуйте доступ до матеріалів на порталі mozaWeb, у програмі mozaBook на ОС Windows чи в мобільних додатках на Android. 


Кожен на своєму місці робить все, що у його силах! 

Слава Україні!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар