понеділок, 11 жовтня 2021 р.

Результати Обласного турніру юних біологів 2021

9 жовтня 2021 року відбувся обласний етап ХІХ Всеукраїнського турніру юних біологів.  Турнір є командним змаганням з біології, що проводиться Міністерством освіти і науки України. Це змагання школярів у формі рольової гри, що сприяє набуттю умінь розв’язувати складні біологічні проблеми, доповідати, формулювати твердження та захищати власну думку в наукових дискусіях.

Біологи Хмельницької області гідно впоралися з викликами пандемії COVID-19. В часи, коли більшість учнівських змагань були скасовані, Обласний турнір юних біологів вже вдруге успішно проведено в дистанційному форматі.

Спонсором Турніру виступив благодійний фонд «МіСт» ім. Михайла Савенка. Цей Фонд вже більше 13 років допомагає дітям Хмельницької області та України, а також реалізує ряд інших важливих для суспільства ініціатив. Оргкомітет Турніру висловлює щиру вдячність благодійному фонду «МіСт» ім. Михайла Савенка за надану фінансову допомогу.

Для участі в Турнірі було зареєстровано 12 команд з різних територіальних громад.  В інтелектуальних змаганнях  взяли участь 9 команд.

Переможцями Турніру стали команди:

·        І місце – команда «Ерпента» Шепетівської ТГ (керівник – вчитель біології Гудкова Н.П.)

·        ІІ місце – команда «Ерпента-2» Хмельницького ліцею ІІ-ІІІ ступенів (керівники – вчителі біології Гусак С.Г., Закалюкіна І.Ю.)

·        ІІ місце – команда «Біос» Кам'янець-Подільської міської ТГ (керівник – вчитель біології Новаковська В.С.)

·        ІІІ місце – команда «Верес» Славутської міської ТГ (керівник – вчитель біології Якимчук Г.А.)

·        ІІІ місце – команда «Соціал-дарвіністи» Хмельницької міської ТГ (керівник – вчитель біології Шурко І.В.)

Вітаємо переможців та продовжуємо плідну роботу! 






В

Немає коментарів:

Дописати коментар