понеділок, 4 грудня 2017 р.

Олімпіада з біології

 Шановні колеги!
Інформуємо, що  на  ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з біології, крім завдань, будуть запропоновані бланки для відповідей. Підпис роботи рекомендуємо  робити на подвійному аркуші  зошита, який після виконання завдань кодується  разом із бланком для відповідей під одним шифром. Члени журі отримують для перевірки лише бланк для відповідей.
Бланки для відповідей будуть виставлені  о 8.30, завдання о 9.00.
Наголошуємо, що при друкуванні завдань олімпіади та бланків для відповідей з двох сторін на одного учасника олімпіади необхідно  чотири листки паперу формату А4. 
Комплекти завдань, що готуються, включають:
- тестові завдання трьох рівнів складності (А, Б, В);
- експериментальні( практичні)  завдання.
Зміст завдань ґрунтується на знаннях матеріалу, визначеного навчальною програмою з біології, що вже вивчений на час проведення олімпіади. Зміст завдань охоплює вивчений матеріал з різних розділів біології, включаючи теми, що вивчались у попередніх класах.
Частина завдань буде вибиратися з банку завдань  ІІІ та IV етапів біологічних олімпіад попередніх років, з якими можна ознайомитися на Українському біологічному сайті:
www. biology.org.ua та сайті ННЦ «Інститут біології та медицини» http://biology.univ.kiev.ua/uchnivski-olimpiadi/iv-etap-vseukrajinskoji-olimpiadi.html

  Бажаємо гарних результатів!

Немає коментарів:

Дописати коментар