вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Працюємо разом на захист довкілля!

11 жовтня 2017 року в м. Хмельницькому відбулось засідання круглого столу «Екологічні проблеми Хмельницької області та шляхи їх розв’язання на засадах збалансованого (сталого) розвитку», організатором якого виступила Всеукраїнська екологічна ліга.
Тимочко Тетяна Валентинівна, голова Всеукраїнської екологічної ліги, розповіла про важливість інтеграції цілей сталого розвитку в регіональні стратегії  та програми, а також представила пропозиції до Стратегії розвитку Хмельницької області до 2020 року. Також були окреслені основні екологічні проблеми Хмельницької області та запропоновано обговорити шляхи їх розв'язання.
У роботі круглого столу взяли участь представники влади, науковці, координатори селищних, районних  та обласного осередків громадських організацій ВЕЛ та ВДС «Екологічна варта».
Під час засідання круглого столу учасники мали змогу висловити свої думки та пропозиції. Відбулись активні дискусії щодо найгостріших екологічних проблем Хмельницької області, учасники надавали свої пропозиції та зауваження до Резолюції, яка в подальшому буде доопрацьована та передана до відповідних органів влади. Основною метою для всіх жителів Хмельницької області є чисте навколишнє середовище. Для досягнення цієї мети необхідно здійснити комплексні заходи, ініційовані органами влади із залученням громадськості. 
Детальніше ознайомитись з роботою круглого столу можна за посиланням:
http://ecoleague.net/pres-tsentr-vel/novyny/2017-rik/zhovten/item/1427-khmelnytska-oblast-pratsiuiemo-razom-na-zakhyst-dovkillia

Немає коментарів:

Дописати коментар