понеділок, 17 квітня 2017 р.

ІІІ Всеукраїнський форум "Освіта для збалансованого розвитку"

  12-13 квітня 2017 року  Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України та Всеукраїнською екологічною лігою за сприяння Міністерства освіти і науки України, Національної екологічної ради України, Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України у м. Києві проведено
 ІІІ Всеукраїнський форум "Освіта для збалансованого розвитку".
Метою Форуму було обговорення проекту Стратегії сталого розвитку України на період до 2030 року та завдань освіти щодо її реалізації.
З вітальним словом до учасників Форуму звернувся доктор педагогічних наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України, директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України Вербицький В.В.
У рамках Форуму працювали дискусійні майданчики, де науковці, вчителі, викладачі, методисти ділилися кращими практиками з питань освіти для сталого розвитку. Хмельниччину представляли вчителі біології Ганжа В.М., вчитель СЗОШ І-ІІІ ст. №12 м.Хмельницького та Юрченко М.В., вчитель Староушицької СЗОШ І-ІІІ ст. екологічного напрямку Кам'янець-Подільського району.
 Валентина Ганжа, координатор шкільного осередку ВДС "Екологічна варта", ділилася досвідом роботи шкільного клубу "Еколог" в рамках круглого столу "Діяльність громадських організацій в реалізації освіти для збалансованого розвитку", а  Марина Юрченко, член Гораївського сільського осередку ВЕЛ, презентувала можливості екологічного виховання учнів на заняттях освітнього модуля "Основи стратегії сталого розвитку в Україні" на дискусійному майданчику №1 "Реалізація принципів освіти для збалансованого розвитку в загальноосвітніх навчальних закладах та системі дошкільної освіти"

Немає коментарів:

Дописати коментар