четвер, 22 серпня 2024 р.

Долучаємо школярів до участі в інтернет-олімпіді!

 Інформуємо, що в 2024-2025 н. р. буде проводитись інтернет-олімпіда з біології. Про можливість реєстрації учнів буде повідомлено додатково.




Методичні акценти щодо реалізації модельних навчальних програм предметів та інтегрованих курсів природничої освітньої галузі в 2024-2025 н.р.

 21 серпня 2024 р., в рамках літньої "Школи стійкості", з вчителями біології Хмельницької територіальної громади  визначали пріоритети  в організації освітнього процесу з предметів та інтегрованих курсів природничої освітньої галузі. Нові підходи до оцінювання навчальних досягнень учнів за групами результатів викликали жваву дискусію серед учасників школи.



22 серпня на методичній зустрічі з керівниками професійних спільнот та вчителями природничої освітньої галузі обговорили оновлену нормативно-правову базу, окреслили  питання щодо реалізації модельних навчальних програм, ресурного забезпечення природничої галузі тощо.

Про значення сучасного освітнього середовища, ресурсне забезпечення для якісної природничої освіти в профільних класах йшлося у виступі Ярмолюк Н.Г., вчителя-методиста Нетішинського академічного ліцею Нетішинської міської ради. 

Проблемні питання щодо оцінювання навчальних досягнень учнів НУШ за групами результатів розкрила вчитель-методист пілотного класу Старокостянтинівськї ЗОШ І-ІІІ ст.№1 Старокостянтинівської міської ради Покотилюк В.В.

Власним досвідом щодо особливостей екологічної освіти, просвітницької роботи з питань сталого розвитку  поділилася вчитель-методист Староушицького ліцею Староушицької селищної ради Юрченко М.В.

                                                                        
 



пʼятниця, 9 серпня 2024 р.

Міжнародна олімпіада з біології-2024

 


Міжнародна олімпіада з біології проходила з 07.07 по 14.07.2024 року в Астані (Казахстан). До складу команди від України, за результатами відбору, ввійшов учень 11 класу Хмельницького ліцею Хмельницької обласної ради  Журавель Максим. Другий рік поспіль учні вчителя біології Гусака Сергія Григоровича стають учасниками Міжнародної олімпіади.                                                                                        


Щиро дякуємо науковцям, педагогам та адміністрації закладу  за допомогу в підготовці учнів до такого рівня інтелектуальних змагань. Впевнені, що наші перемоги попереду!